Team

Monique Bodrij-Binedell

Ik ben sinds 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool Leiden. Werkzaam in deze praktijk sinds 2009 heb ik een bijzonder band opgebouwd met de omgeving en de klanten. In maart 2016 heb ik de mogelijkheid gekregen de praktijk over te nemen en heb deze aangegrepen. Bij mij staat de klant altijd op de eerste plaats. Ik stem mijn adviezen en behandeling op de klant af om zo samen het beste resultaat te behalen.

Frank Hoogendam

Ik ben sinds 1994 werkzaam als fysiotherapeut in Amsterdam en Hoofddorp. Ik pas mijn behandeling aan op de wensen van de klant voor zo ver dit mogelijk is. Samen maken wij een plan om het einddoel te behalen, het best mogelijk functioneren. Met een klant samenwerken is voor mij belangrijk om het proces zo makkelijk mogelijk te bewandelen, en zijn/haar hulpvraag te voldoen.

Dustin Wilschut

Ik heb fysiotherapie gestudeerd aan de hogeschool in Leiden. Vanuit mijn ervaring als actief topsporter wil ik graag mensen helpen en begeleiden om fysieke beperkingen te voorkomen en te verhelpen. Ik werk graag samen met mijn klanten om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken, in zowel het dagelijks functioneren als sport specifiek.