Onze behandelingen

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Als de diagnose gesteld is bespreken we met u het behandelplan, vermoedelijk verloop, te verwachte tijdsduur en natuurlijk uw eigen verwachtingen.

Dry Needling

Dry Needling

Dry Needling is een innovatieve vorm van fysiotherapie als onderdeel van een totale behandeling die gericht is op het verbeteren van (vaak chronische) spierklachten.

Sportrevalidatie

Sportrevalidatie

Sportrevalidatie is bedoeld om mensen die een blessure hebben opgelopen tijdens het sporten zo snel mogelijk hun sportbeoefening weer te helpen hervatten.

Medical taping

Medical taping

Medical taping is de verzamelnaam voor het tapen met de voor velen karakteristieke, fel gekleurde, elastische tape.

Mulligan

Mulligan

Het ontstaan van het Mulligan Concept in de jaren ’90 lijkt een logische stap in de ontwikkeling van de behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat.

Annatommie

Annatommie

Annatommie mc is de medisch specialist in het behandelen van sportblessures of andere bewegingsklachten. Onze medisch specialisten voorzien u van een snelle diagnose en waar nodig een operatieve behandeling.

Sportmassage

Sportmassage

Bij een gezonde levensstijl past sporten en bewegen. Fysieke activiteit bepaalt immers voor een groot deel jouw fitheid. Een goede sportmassage is een absolute aanvulling voor de persoonlijke verzorging.